|
Nu esti logat.
Cum ne "desprindem" de parinti?-8#134 2011-08-29 20:05:12Re: Cum ne "desprindem" de parinti?kae nu iti doresc sa stii cum e sa stai ZILNIC cu frica ca o sa iei bataie sau ca cel putin o sa urle cineva la tine din ceva minor. Nici eu nu o urasc, e mama pana la urma, dar unele lucruri nu pot sa le uit si nici sa le iert, deocamdata cel putin. De pe la 14 ani incolo am avut o relatie cat de cat acceptabila, ok incerca sa imi bage pe gat opinia ei k si acum si zbiera in continuare de fiecare data cand avea ocazia insa nu ma mai afecta atat de mult. Insa la 5-6 ani nu aveam ce sa fac iar sentimentul ca neputinta este groaznic Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #135 2011-08-29 21:08:35
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Emilya, Si ai mei au cam uitat ca ma bateau. Nu pot sa zic ca am fost batuta prea des, dar imi aduc aminte cu durere ca eram batuta pentru lucruri lipsite de importanta. Pai eu am fost ingeras pe langa unii copii. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #136 2011-08-29 21:20:55
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?si eu am luat cafteala o data( dintre alte dati), eram undeva prin clasa a 6-7 cred, ca nu am vrut sa imi tai unghiile cand mi-a zis. astea nu se uita oricat m-as stradui. si acum imi mai spune '' te-as bate dar esti cam mare''...pai cum vine asta, bati un copil lipsit de aparare?eu merg pe ideea ca iti mintea cu cineva de varsta ta, nu cu cineva care nu are cum sa riposteze, decat sa se invarta in jurul mesei ca sa nu fie in directia palmei. tata nu a dat niciodata in mine...tot respectul pt asta, si chiar ascult de el, pe cand mama...cand nu ii convenea ceva o incasam. si bineinteles ajutorul financiar a fost conditionat..am mai povestit asta la un topic, caut si pun lik, sa nu mai scriu. Offline #137 2011-08-29 21:28:15
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?ahh, pe asta cu unghiile o uitasem Offline #138 2011-08-29 21:29:00
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Asa zice si maica-mea "te-am batut eu vreodata pe tine?" Nu pot sa zic ca ma batea cumplit sau zi de zi, dar imi amintesc ca imi mai dadea asa cate una cand eram mai mica. Macar sunt linistita ca taica-miu n-a dat niciodata in mine si stiu ca spusesem odata nu stiu ce "prostie" si i-a zis lu tati sa mi dea si el una sa tin minte sa nu mai vorbesc tampenii, iar el n-a vrut. Asta cred ca e motivul pt care n-as accepta niciodata ca un barbat sa dea in mine, atata vreme cat nu mi-a dat tata Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#139 2011-08-29 22:00:30
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?of, of, of..cate as putea scrie pe aici. dar am mai facut-o la alte topicuri si nici nu am pofta sa vorbesc/detaliez/explic. stiu doar atat: e vina noastra daca avem o varsta, dar parintii inca ne trateaza ca pe niste copilasi! V., soarele si luna Offline #140 2011-08-29 22:03:15
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Bine punctat april am vrut si eu sa zic,dar nu mi-am permis Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-08-29 22:03:52) Offline #141 2011-08-29 23:03:13
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?
o fi, dar nu 100% pentru ca nu poti sa-ti schimbi parintii, in sensul ca nu le poti schimba mentalitatile, modul de a gandi si de a te privi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #142 2011-08-29 23:28:34
ai zis tot.... mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #143 2011-08-29 23:39:06
din pacate :Supa: ce ti-e si cu firea asta a omului ...oricat dai la o parte si nu te mai gandesti, ai periodic momente de refulare si de furie si implicit mini depresii Offline #144 2011-08-30 10:24:00Re: Cum ne "desprindem" de parinti?n-am contrazis cu nimic, da, e vin noastra ca ii lasam sa ne manipuleze, unele persoane sunt mi puternice si zic "gata, pan aici", pentru altele, ca mine, e mai greu, de unde si scopul topicului Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #145 2011-08-30 11:15:42
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Eu cred ca si "puterea" asta ti-o poti controla singur. E alegerea ta cat de puternica/slaba poti fi in fata parintilor tai. Offline #146 2011-08-30 20:17:17
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Emilya, eu zic ca nu ti s-a umplut inca paharul. Cand o sa ti se umple si o sa deverseze, o sa gasesti puterea Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #147 2011-08-30 20:24:32
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?numai sa nu aiba vreo fisura minuscula pe fund si sa piarda din continut fara sa isi dea seama Offline #148 2011-08-30 21:31:46
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?si asta se poate, sa se goleasca periodic si sa nu se umple de tot niciodata. aici intervine capacitatea de iertare si de a trece peste a persoanei. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #149 2011-08-30 21:48:52
Cand ai zis asta ma gandeam la iubitul meu care s-a desprins de cativa ani buni de ai lui. Cu mama lui mai vorbeste (de sanatate, una, alta dar nu ii prea spune multe despre el, asa cred eu) dar cu tatal lui deloc. Mereu ii zic sa lase de la el si nu poate sub nicio forma sa treaca peste problemele care le-au avut amandoi De la o vreme am renuntat sa-i mai zic, am considerat ca stie el mai bine si vad ca nu se schimba nimic. O suna pe mama lui o data pe luna sau la 2 lunisi vorbesc dar atat. E trist. Si eu am avut unele divergente cu mama dar suntem apropiate totusi. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #150 2011-08-30 21:51:51
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?mie nu mi se pare corect sa iti insusesti bunurile altuia, foarte urat din partea mamei sincer...eu faceam scandal monstru pe tema asta Offline #151 2011-08-30 22:14:31
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Chiar m-am suparat, sunt plina de nervi si imi vine sa plang. Eu inteleg ca nu are bani. Stiu ca mi-a zis ca ar vrea sa amaneteze un lantisor ca sa dea niste bani pe care ii luase imprumut dar cand mi-a zis azi cate a facut mi-a picat fata si nu a facut nimci cu ei ca tot nu si-a achitat datoriile. De fapt acum e mai mare gaura ca le-a amanetat si nici macar nu a facut treaba cu banii aia. Am o mie de draci pt ca toate erau de suflet, la toate tin pt ca sunt de la oameni care ma iubesc cu adevarat si ma apreciaza pt ceea ce sunt. Eram in calasa a 12-a cand m-am dus in vizita in vacanta de Craciun la fosta doamna diriginta si mi-a dat bratara aia, am ramas pur si simplu socata pt ca nu stiu cati elevi de-ai ei au primit un asa cadou de o asemenea valoare si mai ales ca fusese a ficei dumneaei, ca acum sa ma trezesc fara ea. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #152 2011-08-30 22:23:32
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?pfffuuuu, ce urat, de acord cu sleeping_beauty. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|